Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп плати гаранция от 175

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп плати гаранция от 175
Коментари Харесай

Тръмп плати рекордна гаранция по дел

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп плати гаранция от 175 милиона $, с цел да даде старт на процеса по обжалване по гражданско дело за машинация в Ню Йорк. Това заяви Агенция Франс Прес.
Прочетете още
Гаранцията, обезпечена от застрахователната компания Knight Specialty Insurance Company, беше импортирана от юрист, представляващ компанията, в понеделник.

Ходът на някогашния президент да внесе гаранцията му разреши да оспори решението, което освен постанова забележителна глоба, само че и включва възбрана за Тръмп и няколко висши ръководители на Trump Organization да управляват каквито и да било компании в Ню Йорк за друг интервал от време.

Тръмп сполучливо убеди апелативния съд да понижи размера на гаранцията от в началото наложената от съдията от Върховния съд на Манхатън Артър Енгорон глоба в размер на 454 млн. $.

Припомняме, че някогашният президент републиканец се бори в редица правосъдни каузи, докато се пробва да смъкна президента демократ Джо Байдън на изборите в Съединени американски щати на 5 ноември.

Той е фаворит на републиканците за номинация.

Съдебните маневри на Тръмп забавиха три наказателните процеси, макар че арбитър от Ню Йорк постанови в понеделник, че четвъртият случай, включващ секрети пари, платени на порнозвезда, ще стартира на 15 април.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР